• Locatie
    Roosteren, Limburg
  • Openingstijden
    MA - VRIJ 8:00 - 17:00
  • Bel nu
    0686633935
HomeDisclaimer
Home Disclaimer

Bedankt voor het bezoeken van onze website. De website is eigendom van Mols Bouw- en Dakservice, ingeschreven onder KvK nummer 65971329.

Mols Bouw- en Dakservice draagt uiterste zorg voor de inhoud van haar website. Ondanks deze zorgvuldigheid geeft Mols Bouw- en Dakservice geen garantie met betrekking tot juistheid, nauwkeurigheid of volledigheid van de inhoud van deze website en eventuele verwijzingen.

Mols Bouw- en Dakservice kan cookies toepassen om haar webbezoekers te herkennen en de navigatie door de site te verbeteren. Ook worden deze gegevens gebruikt om bezoek- en navigatiestatistieken te verkrijgen. Mols Bouw- en Dakservice zal geen persoonlijke gegevens verzamelen, tenzij deze vrijwillig door u worden versterkt. Wanneer u geen cookies wilt ontvangen van Mols Bouw- en Dakservice, kunt u dit blokkeren in uw webbrowser.

De website bevat mogelijk links en hyperlinks naar andere websites. Mols Bouw- en Dakservice is niet verantwoordelijk voor de inhoud en regelgeving van deze websites en kan hiervoor dus niet verantwoordelijk worden gesteld.

Mols Bouw- en Dakservice is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade die ontstaat door informatie verkregen of niet verkregen van deze website, met inbegrip van, maar niet beperkt tot virussen die van invloed zijn op uw computerapparatuur, software, data of netwerk.

De teksten, foto’s en andere digitale eigendommen mogen niet zonder toestemming van Mols Bouw-en Dakservice gebruikt worden. Desgewenst kunt u toestemming vragen via info@molsbouwendakservice.nl

 

Constateert u onverhoopt onvolledigheden en/of fouten, dan stellen wij het op prijs dat u deze aan ons meldt via het contactformulier.