• Locatie
    Roosteren, Limburg
  • Openingstijden
    MA - VRIJ 8:00 - 17:00
  • Bel nu
    0686633935
HomeDakwerken
Home Dakwerken

Mols Bouw- en Dakservice heeft jarenlange ervaring op gebied van dakwerken. Voor zowel reparaties, renovaties, nieuwbouw en uitbouw kunnen wij een de juiste service bieden. Lees hier meer over de mogelijkheden en aarzel niet om contact met ons op te nemen om de juiste informatie te krijgen over uw project! Mols Bouw- en Dakservice is uw dakdekker in Limburg!

Dakrenovatie
Dakreparatie
Nieuwbouw dak

Is uw dak verouderd? Laat uw dak renoveren en voorkom ongewenste schade. Bij een dakrenovatie wordt niet enkel het dak gecontroleerd, maar ook uw schoorsteen en dakkapel zullen grondig geïnspecteerd worden. Beschadigingen worden verholpen en waar nodig zullen wij onderdelen vervangen zodat u weer met een gerust hart onder uw dak kunt slapen!

Vorst, hevige regenbuien of harde wind kunnen flinke schade aanbrengen aan het dak. Helaas is dit niet te voorkomen, maar natuurlijk wel te verhelpen! Neem zo snel mogelijk contact op met ons wanneer u schade ontdekt om erger te voorkomen. Wij zullen de beschadiging verhelpen en tevens het dak controleren op andere problemen

Ook wanneer u bezig bent met een nieuwbouw kunt u een beroep doen op Mols Bouw- en Dakservice. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een gedetailleerde offerte voor uw dak. Wij zullen volledige zorg dragen voor alle werkzaamheden die komen kijken bij het aanleggen van een dak.

Dakkapel & Dakraam
EPDM Dakbedekking
Dakgoten

Wilt u meer ruimte en licht creëren in een kamer? Een dakkapel kan daarvoor de ideale oplossing zijn. Benut de ruimte onder uw schuin dak door een dakkapel te plaatsen en geniet van de extra ruimte die hierdoor ontstaat. Wanneer u meer licht wilt in een donkere kamer kan het plaatsen van een dakraam uitkomst bieden. Middels een simpele constructie zult u meer daglicht krijgen wat ook een ruimtelijk gevoel geeft.

EPDM is een synthetisch rubber wat uitstekend geschikt is voor platte of licht hellende daken. EPDM wordt al meer dan 40 jaar ingezet en het gebruik groeit explosief de laatste jaren. EPDM is een ecologisch alternatief t.o.v. traditionele dakbedekking en gaat veel langer mee, is elastisch en bestand tegen zon, UV licht en worteldoorgroei. Ook is er geen brandgevaar bij plaatsen wat bij traditionele bedekking wel een risico is.
EPDM is ongeveer 10% duurder dan een traditionele bedekking maar gaat veel langer mee. We adviseren u graag want
Mols Bouw- en dakservice heeft ruim 20 jaar ervaring in het plaatsen van EPDM daken

Het onderhouden van uw dakgoten is erg belangrijk om lekkages te voorkomen. Een verstopte dakgoot kan overlopen naar de binnenkant van uw muur met vocht en schimmelproblemen tot gevolg. Zorg er daarom voor dat uw dakgoten goed zijn onderhouden. Wanneer de dakgoten versleten zijn is het noodzakelijk om deze te vervangen om verdere schade te voorkomen. Ook hiervoor kunt u terecht bij Mols Bouw- en Dakservice.